SİNOP / TÜRKELİ - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03686712007
Tümerkan Mahallesi, Metin Bostancıoğlu Caddesi No 34 Türkeli/Sinop
Vizyon
Ülkemizde, mesleki ve teknik eğitim veren kurumlar içerisinde en üst düzeye ulaşmaktır.
Misyon
Etkili bir eğitim-öğretim süreci içerisinde, çağımızın teknik ihtiyaçlarını bilen, kullanan, girişimci, üreten, araştırmacı , donanımlı kendini tanıyan , becerilerini en üst düzeyde kullanan kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek...
Başarılar
2021 "Ahilik" Resim yarışmasında İl Üçüncülüğü ve 2021 "Trafik Güvenliği" konulu Karikatür yarışmasında İl Birinciliği vardır.
Öğretim Şekli :Tekli
Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimiz mevcuttur.
Yerleşim Yeri
GMK YBO ek binasında Eğitim-Öğretime devam edilmektedir. Atölye binamız ve GMK YBO binası dere boyunda Yaşam Vadisi parkında yer almaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Mesleki Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim kontenjanlarımız mevcuttur. Anadolu meslek Programında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Bilişim Teknolojileri , Elektrik Elektronik Teknolojileri bölümleri bulunmaktadır. MESEM ( Mesleki Eğitim Merkezi ) içerisinde bütün bölümler yer almaktadır.
sınavsız
Diğer Hususlar
Kalfalık , Ustalık ve Usta Öğreticilik belgeleri verilerek denklik işlemleri yapılmaktadır.