SİNOP / TÜRKELİ - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZUN KURULUŞ TARİHÇESİ

Okulumuz 2014 yılında Türkeli Çok Programlı Lisesinden ayrılarak 130 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. İlk etapta şimdiki Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında hizmet veren okulumuz ; 2016 yılında Gazi Mustafa Kemal YBO binasında eğitim öğretime devam etmektedir. 2017 yılında bünyemize katılan Özel Eğitim sınıflarımız Meslek Lisesi olarak okulumuza zenginlik kazandırmıştır. 2017 yılında yine MESEM Mesleki Eğitim Merkezi olarakta öğrenci kabulüne başlamış bulunmaktayız. Mesem bünyesinde öğrencilerimize çıraklık,kalfalık ve ustalık eğitimleri verilmektedir. Okulumuz faaliyetlerini 2020 yılında eklenen ATÖLYE binasıyla da  desteklenmiştir. Okulumuz bünyesinde Özel Eğitim,Anadolu Meslek Programı ve Mesleki eğitim merkezi olarak üç (3) bölüm yer almaktadır. Okulumuz da 2020 itibariyle Elektrik elektronik teknolojileri alanı , Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı , Bilişim teknolojileri alanı olmak üzere üç alan bulunmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 2 km uzaklıkta olup , gerek taşımalı gerekse merkezden gelen öğrencilerimiz mevcuttur.

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 10:15 - Görüntülenme: 35