SİNOP / TÜRKELİ - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜRKİYE YÜZYILI'NIN YÜZ AKI 100 ESERİ

Hadislerle O'nu Anlamak Liseliler Arası Bilgi Yarışma  Finali

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Floor Curling branşında  Zonguldak'ta yapılan 18 ilin katıldığı bölge müsabakalarında tüm maçlarını kazanarak ;

Genç Erkekler bölge 1.si olduk. İlimizi 6-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarında temsil etmeye hak kazandık.

Sporcularımızı tebrik eder emeği geçen öğretmenimiz Adem YEŞİL'e katkılarından dolayı teşekkür eder takımımıza Türkiye Şampiyonası müsabakalarında başarılar dileriz.

TEBRİKLER...

2023-2024 sezonu Okul Sporları Dart branşında okulumuz Sinop il müsabakalarında Gençler Kızlar il 3.sü olmuştur.

Kız öğrenci sporcularımızı tebrik eder; emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Floor Curling branşında okulumuz  Mimar Sinan MTAL öğrencilerimiz Sinop il müsabakalarında

Genç Erkekler il 1.si

Genç Kızlar il 3.sü

Genç Karma il 3.sü olmuştur.

Okulumuz ilimizi bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Sporcularımızı tebrik eder; emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Adem YEŞİL'e katkılarından dolayı  teşekkür eder ve takımımıza grup müsabakalarında başarılar dileriz.

Okul Kütüphanesi kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Mimar Sinan Köşesi çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Atatürk Köşesi çalışmalarımız.